REKLAMA
Znaleziono 2953 wyników
Ponad 200-metrowy wieżowiec Sky Tower zostanie przebudowanyartykuł
Pokaż artykuł
Ponad 200-metrowy wieżowiec Sky Tower zostanie przebudowany
Szykują się spore zmiany w najwyższym budynku w stolicy Dolnego Śląska i jednym z najwyższych w Polsce. Właściciel Sky Tower, fundusz inwestycyjny Adventum Group planuje dużą przebudowę tego największego kompleksu wielofunkcyjnego we Wrocławiu.
Bitwy Pod Płowcami 26inwestycja
Pokaż inwestycję
Bitwy Pod Płowcami 26
Sopot, Bitwy Pod Płowcami 26
Pedet Renoma – Wrocław zyskuje unikatowy koncept gastronomicznyartykuł
Pokaż artykuł
Pedet Renoma – Wrocław zyskuje unikatowy koncept gastronomiczny
Już jesienią tego roku Globalworth – właściciel i zarządca Renomy – zaprosi gości do Pedetu – nowej strefy gastronomiczno-kulturalnej inspirowanej ideą food hali. Będzie to połączenie wyjątkowej atmosfery historycznego miejsca, unikatowych konceptów gastronomicznych, a także wiedzy profesjonalistów z doświadczeniem w prowadzeniu i zarządzaniu projektami typu mixed-use. Pedet to drobiazgowo zaprojektowana przestrzeń, która zapewni niezwykłą podróż kulinarną oraz niezapomniane doznania kulturalno-artystyczne.
Największa strefa gastronomiczna w Polsce – Fabryka Norblina, wzbogaciła się o trzy nowe konceptyartykuł
Pokaż artykuł
Największa strefa gastronomiczna w Polsce – Fabryka Norblina, wzbogaciła się o trzy nowe koncepty
Największa strefa gastronomiczna w Polsce – Fabryka Norblina w Warszawie, wzbogaciła się o trzy nowe koncepty: Bibi’s, the Bakery oraz Wine First. Nowo otwarte lokale zajęły ostatnie wolne powierzchnie w budynku Verit zlokalizowanym przy głównej uliczce kompleksu im. Ludwika Norblina.
Elektrownia Powiśle wzmacnia ofertę gastronomicznąartykuł
Pokaż artykuł
Elektrownia Powiśle wzmacnia ofertę gastronomiczną
Na kulinarnej mapie Warszawy pojawiły się nowo otwarte punkty gastronomiczne. Koncepty kuchni amerykańskiej, francuskiej i gruzińskiej uzupełniły bogate już menu Elektrowni Powiśle, wzmacniając tym samym ofertę Food and Beverage, która w sezonie wiosenno-letnim będzie stale rozwijana. Fanów klasycznych steków ucieszy otwarcie restauracji Prime Cut, a słodyczy – Forestero&Co. Na smakoszy w strefie Food Hall czekają natomiast: Smashny Burger, Petit Breton Crêperie oraz Chmeli Suneli.
Szpital Uniwersytecki UJinwestycja
Pokaż inwestycję
Szpital Uniwersytecki UJ
Kraków, Podgórze
Mieszkania z przystępnym czynszem wkrótce także dla krakowianartykuł
Pokaż artykuł
Mieszkania z przystępnym czynszem wkrótce także dla krakowian
Rozpoczęły się prace projektowe – w Krakowie przy ul. Padniewskiego w ramach Społecznej Inicjatywy Mieszkaniowej KZN SIM Ziemia Krakowska, powstanie 105 mieszkań o preferencyjnym czynszu. Miasto rozważa także kolejne inwestycje, między innymi przy ul. Wielickiej – łącznie może być to nawet 300 mieszkań.
Ruszyła rozbudowa parku handlowego Karuzela Puławyartykuł
Pokaż artykuł
Ruszyła rozbudowa parku handlowego Karuzela Puławy
Ruszyła rozbudowa kolejnego parku handlowego Karuzela Holding w Polsce. Tym razem w liczących ponad 44,5 tysiąca mieszkańców Puławach, w województwie lubelskim.
Agro Smart Lab - innowacyjne produkty dla rolnikówfirma
Pokaż firmę
Agro Smart Lab - innowacyjne produkty dla rolników
Koniusza, Niegardów 26
[Warszawa] Heidrick & Struggles od kwietnia w Nowym Domu Jabłkowskichartykuł
Pokaż artykuł
[Warszawa] Heidrick & Struggles od kwietnia w Nowym Domu Jabłkowskich
LHI sp. z o.o. zawarła umowę najmu z firmą doradztwa personalnego Heidrick & Struggles. Firma wynaję...
[Lublin] 5 lat Portu Lotniczego Lublin: blisko 1,5 miliona odprawionych pasażerów i ambitne plany na przyszłośćartykuł
Pokaż artykuł
[Lublin] 5 lat Portu Lotniczego Lublin: blisko 1,5 miliona odprawionych pasażerów i ambitne plany na przyszłość
Blisko 1,5 mln odprawionych pasażerów, wysoka dynamika wzrostu, stabilna siatka połączeń oraz sześci...
[Wrocław] Chrobrego 26inwestycja
Pokaż inwestycję
[Wrocław] Chrobrego 26
Wrocław, Śródmieście
inwestycja
Pokaż inwestycję
Kruszwicka 26-28
Wrocław, Kruszwicka 26-28
Nowe koncepty restauracyjne w Centrum Praskim Koneserartykuł
Pokaż artykuł
Nowe koncepty restauracyjne w Centrum Praskim Koneser
Jedno z najpopularniejszych miejsc na mapie Warszawy, Centrum Praskie Koneser,wzbogaci swoją ofertę restauracyjną o dwa nowe koncepty. Restauracja i klub muzyczny Zabawa z kuchnią europejską w stylu slow i comfort food oraz Freya Bistro – restauracja z daniami wegańskimi i wegetariańskimi.
[Lublin] Budynek wielorodzinny, ul. Dożynkowa 13inwestycja
Pokaż inwestycję
[Lublin] Budynek wielorodzinny, ul. Dożynkowa 13
Lublin, Ponikwoda
Spółka Centralny Port Komunikacyjny zaprezentowała koncepcję architektoniczną nowego lotniska przesiadkowego [WIZUALIZACJE]artykuł
Pokaż artykuł
Spółka Centralny Port Komunikacyjny zaprezentowała koncepcję architektoniczną nowego lotniska przesiadkowego [WIZUALIZACJE]
Spółka Centralny Port Komunikacyjny zaprezentowała koncepcję architektoniczną nowego lotniska przesiadkowego. Wiadomo, jak będzie wyglądał terminal pasażerski, czyli "serce CPK", a także ściśle zintegrowana z nim główna stacja kolejowa i węzeł przesiadkowy.
[śląskie] Jaworzno: SNC-Lavalin odwołuje się od decyzji Tauronu do KIOartykuł
Pokaż artykuł
[śląskie] Jaworzno: SNC-Lavalin odwołuje się od decyzji Tauronu do KIO
Konsorcjum SNC-Lavalin złożyło do Krajowej Izby Odwoławczej odwołanie od decyzji Tauron Wytwarzanie...
[śląskie] Nowa hala produkcyjna Grupy EMS w Gliwicachartykuł
Pokaż artykuł
[śląskie] Nowa hala produkcyjna Grupy EMS w Gliwicach
Firma Energo-Metal System Polska wynajęła 2 tys. mkw. powierzchni produkcyjno-magazynowej z modułem...
[Warszawa] Nagroda "Deal of the Year 2014" dla budynku Astoria w Warszawieartykuł
Pokaż artykuł
[Warszawa] Nagroda "Deal of the Year 2014" dla budynku Astoria w Warszawie
Magazyn ekonomiczny "Acquisition International" uhonorował projekt realizowany przez STRABAG Real Es...
Na terenie kompleksu Browary Warszawskie ruszył koncept BAKENartykuł
Pokaż artykuł
Na terenie kompleksu Browary Warszawskie ruszył koncept BAKEN
Świeżo wypiekany chleb, słone, puszyste masło, tylko tyle i aż tyle wystarczy, by dobrze rozpocząć dzień. W południe jednogarnkowy lunch, a wieczorem naturalne wina i dania do podziału przygotowane na bazie sezonowych produktów od lokalnych dostawców – to oferuje nowo otwarty BAKEN w Browarach Warszawskich.
REKLAMA